Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

JaBa ABC
Average rating:  
 12 reviews
 by Anonymous
Eye Opener

Natuurwandeling Coaching

De bekwame begeleiding van Janet, haar inzicht en leiding hebben een diepgaande openbaring teweeggebracht over de waardevolle bronnen van steun en liefde die al die tijd om me heen waren, maar die ik nooit volledig had erkend.

Met haar scherpe inzicht en empathische benadering, heeft ze me geholpen om mijn persoonlijke netwerk te herwaarderen en te waarderen op een manier die ik zelf niet zag. Nu kon ik de dierbare mensen om me heen zien als helpers in mijn reis door het leven, in plaats van slechts ‘vrienden’. Ik was me er nooit volledig van bewust hoe rijk ik ben aan waardevolle connecties.

Dank je wel Janet, voor je vertrouwen en hoe je mij bewust hebt gemaakt hoe ik door kan om mijn dromen werkelijkheid te laten worden.

 by Anonymous
steun, advies en hulp

na een lange zoektocht kwam jij in ons leven en hielp bij het snappen van mijn kind en het accepteren dat zijn brein anders werkt (wat ok is). Ik heb als moeder geleerd om in mijzelf te geloven, meer bij mijzelf te blijven en vooral dat ik ook maar een mens ben met eigen manco's. Je was voor ons super waardevol!

 by Anonymous
Dankbaar

Drie jaar was Janet bij ons en ik wil niet dat ze weggaat maar het is niet meer nodig. Ze is vriendelijk, sensitief, lief en aardig. Ik wil zoveel woorden zeggen omdat ze met zoveel heeft geholpen. God brengt mij de juiste personen.

 by Anonymous
Fijn en betrouwbaar persoon

Janet was voor mij en mijn dochter thuisbegeleidster. Ik vond haar een hele fijne coach zij is heel deskundig en betrokken kan goed luisteren, tips en advies en ik kreeg heel veel steun van haar. Heel erg motiverend ga met je mee naar moeilijke afspraken waar je niet alleen durf te gaan. Zij is warm en gezellig lief betrouwbaar zij heeft mij heel goed geholpen. Janet is zeker een aanrader.

 by Anonymous

Janet heeft me geholpen bij het herstructureren van mijn leven en met vele opvoedkundige tips. Fantastische begeleiding vanuit begrip en empathie. Deskundig en zeer betrokken!

 by Anonymous
Eindelijk weer vooruit

Na jaren van overbelasting, werd de berg van mantelzorg, regeldingen en trajecten zo hoog dat ik het niet meer kon overzien en daardoor ook niet meer kon behappen. Ik werd er letterlijk ziek van. Al na enkele maanden van ondersteuning, heeft Janet drie kwart van de gestagneerde regeldingen weer in flow helpen krijgen. Ik overzie weer wat er nodig is en wat belangrijk is. Hierdoor kan ik eindelijk weer vooruit en ga ik langzaam van kopje onder, naar watertrappelen en zelfs weer naar voorzichtig zwemmen.

Zoo fijn.. dank je Janet!

 by Anonymous
Geweldige vrouw

Janet was de ouderbegelider voor mezelf mbt tot mijn zoon. Er was meteen een klik wat ik erg belangrijk vond, zei heeft mij goed geholpen en veel tips gegeven, en ideeën uitgewisseld
Zei heeft veel kijk en ervaring mbt het bieden van hulp.
Janet is een aanrader

 by Anonymous
Ben erg blij met deze match!

"Janet coacht mij sinds een paar maanden. Haar talent is goed luisteren en dit vertalen naar doelgerichte oplossingen en tips. Ik voel me erg bij haar op mijn gemak en voel dat het mij goed doet. Ben erg blij met deze match! De natuurcoaching werkt voor mij ook goed. In de natuur voel ik mijn op mijn gemak en prettig. Dit vergemakkelijkt het bereiken van mijn doelen".

 by Anonymous
Deskundigheid gecoacht naar het terugwinnen van mijn zelfvertrouwen

Ik heb Janet leren kennen op een absoluut dieptepunt in mijn leven tot nu toe. Dankzij haar manier van coaching ben ik in een jaar tijd van een - moeder en vrouw die hulpeloos, wanhopig en volledig de regie over haar leven kwijt was en niet meer wist hoe te handelen - weer helemaal teruggekomen in mijn kracht. Zij heeft mij op inspirerende wijze vanuit haar ervaring en deskundigheid gecoacht naar het terugwinnen van mijn zelfvertrouwen. Ik heb heel wat moeilijke jaren achter de rug met moeilijke keuzes die ik heb moeten maken voor een veilige en gelukkigere toekomst voor mijzelf en mijn kinderen. Ik ben Janet dan ook heel erg dankbaar dat zij zolang ik dat nodig heb stevig naast mij blijft staan.

 by Anonymous
Inspirerend en motiverend

Inspirerend en motiverend, dat is wat er in mij opkomt als ik denk aan de outdoorcoaching sessies met Janet. Zij heeft me inzichten gegeven waar ik weer verder mee kan, neemt geen blad voor de mond, is down to earth en zegt waar het op staat. Ook de follow up zorgt ervoor dat je in beweging komt. Ik zou iedereen die op zoek is naar meer zelfbewustzijn een coach als Janet van harte aanbevelen.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Contactformulier

Contact

Janet Bakker
telefoon: 06-53721485
mail: info@jaba-abc.nl

Bedrijfsgegevens
KVK: 7817850
SKJ: 100000256
NOBCO: 32689
AGB-code: 94110381/94066714
Rekeningnummer: NL75RABO0355385074
BTWnummer: NL003298424B40