Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

JaBa ABC
Average rating:  
 10 reviews
 by Anonymous
Dankbaar

Drie jaar was Janet bij ons en ik wil niet dat ze weggaat maar het is niet meer nodig. Ze is vriendelijk, sensitief, lief en aardig. Ik wil zoveel woorden zeggen omdat ze met zoveel heeft geholpen. God brengt mij de juiste personen.

 by Anonymous
Fijn en betrouwbaar persoon

Janet was voor mij en mijn dochter thuisbegeleidster. Ik vond haar een hele fijne coach zij is heel deskundig en betrokken kan goed luisteren, tips en advies en ik kreeg heel veel steun van haar. Heel erg motiverend ga met je mee naar moeilijke afspraken waar je niet alleen durf te gaan. Zij is warm en gezellig lief betrouwbaar zij heeft mij heel goed geholpen. Janet is zeker een aanrader.

 by Anonymous

Janet heeft me geholpen bij het herstructureren van mijn leven en met vele opvoedkundige tips. Fantastische begeleiding vanuit begrip en empathie. Deskundig en zeer betrokken!

 by Anonymous
Eindelijk weer vooruit

Na jaren van overbelasting, werd de berg van mantelzorg, regeldingen en trajecten zo hoog dat ik het niet meer kon overzien en daardoor ook niet meer kon behappen. Ik werd er letterlijk ziek van. Al na enkele maanden van ondersteuning, heeft Janet drie kwart van de gestagneerde regeldingen weer in flow helpen krijgen. Ik overzie weer wat er nodig is en wat belangrijk is. Hierdoor kan ik eindelijk weer vooruit en ga ik langzaam van kopje onder, naar watertrappelen en zelfs weer naar voorzichtig zwemmen.

Zoo fijn.. dank je Janet!

 by Anonymous
Geweldige vrouw

Janet was de ouderbegelider voor mezelf mbt tot mijn zoon. Er was meteen een klik wat ik erg belangrijk vond, zei heeft mij goed geholpen en veel tips gegeven, en ideeën uitgewisseld
Zei heeft veel kijk en ervaring mbt het bieden van hulp.
Janet is een aanrader

 by Anonymous
Ben erg blij met deze match!

"Janet coacht mij sinds een paar maanden. Haar talent is goed luisteren en dit vertalen naar doelgerichte oplossingen en tips. Ik voel me erg bij haar op mijn gemak en voel dat het mij goed doet. Ben erg blij met deze match! De natuurcoaching werkt voor mij ook goed. In de natuur voel ik mijn op mijn gemak en prettig. Dit vergemakkelijkt het bereiken van mijn doelen".

 by Anonymous
Deskundigheid gecoacht naar het terugwinnen van mijn zelfvertrouwen

Ik heb Janet leren kennen op een absoluut dieptepunt in mijn leven tot nu toe. Dankzij haar manier van coaching ben ik in een jaar tijd van een - moeder en vrouw die hulpeloos, wanhopig en volledig de regie over haar leven kwijt was en niet meer wist hoe te handelen - weer helemaal teruggekomen in mijn kracht. Zij heeft mij op inspirerende wijze vanuit haar ervaring en deskundigheid gecoacht naar het terugwinnen van mijn zelfvertrouwen. Ik heb heel wat moeilijke jaren achter de rug met moeilijke keuzes die ik heb moeten maken voor een veilige en gelukkigere toekomst voor mijzelf en mijn kinderen. Ik ben Janet dan ook heel erg dankbaar dat zij zolang ik dat nodig heb stevig naast mij blijft staan.

 by Anonymous
Inspirerend en motiverend

Inspirerend en motiverend, dat is wat er in mij opkomt als ik denk aan de outdoorcoaching sessies met Janet. Zij heeft me inzichten gegeven waar ik weer verder mee kan, neemt geen blad voor de mond, is down to earth en zegt waar het op staat. Ook de follow up zorgt ervoor dat je in beweging komt. Ik zou iedereen die op zoek is naar meer zelfbewustzijn een coach als Janet van harte aanbevelen.

 by Anonymous
Janet heeft mij met een warm hart begeleid

"Janet heeft mij met een warm hart begeleid, waarin ze oog had voor waar ik goed in ben en mij het vertrouwen gaf dat ik de stappen kon zetten die nodig waren om verder te komen. Ik heb ervaren dat Janet geen adviezen opdringt, maar ze door middel van de juiste vragen samen met mij op zoek ging naar wat bij mij als persoon past".

 by Anonymous
Janet is zeker een aanrader

Ik heb Janet leren kennen als een lief, vertrouwend persoon en is een fijn persoon om gesprekken mee te hebben. Zij heeft mij goed geholpen toen ik er even doorheen zat. Heeft een luisterend oor en weet op heel veel dingen wel een oplossing! Janet is zeker een aanrader om naar toe te gaan als je ergens mee zit!

Contactformulier

Contact

Janet Bakker
telefoon: 06-53721485
mail: info@jaba-abc.nl

Bedrijfsgegevens
KVK: 7817850
SKJ: 100000256
NOBCO: 32689
AGB-code: 94110381/94066714
Rekeningnummer: NL75RABO0355385074
BTWnummer: NL003298424B40